mirË se erdhËt nË faqen tonË!

KOMPANIA AULONA POL SECURIIY PREJ DISA VITESH KA SJELLË NË SHQIPËRI VLERAT MË TË MIRA NË FUSHËN E SHËRBIMEVE TË SIGURISË. KJO VJEN SI RRJEDHOJË E INVESTIMEVE TË FUQISHME NË INFRASTRUKTURE, TEKNOLOGJI, DHE BURIME NJERËZORE. PËRZGJEDHJA E PERSONELIT TË DREJTIMIT DHE SHËRBIMEVE PËRBËN NJË NGA PRIORITETE TONA KRYESORE.

SOT AULONA POL SECURITY ËSHTË LIDER NË TREG, DUKE PATUR NË MBROJTJE PJESËN DËRRMUESE TË BANKAVE TË NIVELIT TË DZZTË NË TË GJITHË TERRITORIN E VENDIT. ME GAMËN E PRODUKTEVE, CILËSINË DHE PARAMETRAT E LARTË TË SIGURISË TË SHËRBIMEVE QË OFRON, AULONA POL SECURITY ËSHTË NJË NGA KOMPANITË MË TË KËRKUARA NË TREGUN E SHËRBIMEVE TË RUAJTJES FIZIKE DHE ELEKTRONIKE NË SHQIPËRI[ + ]

latest news

MISIONI

MISIONI I AULONA POL SECURITY ËSHTË TË PARANDALOJË ÇDO TENDENCË KRIMINALE QË PËRBËN RREZIK PËR TË MIRAT MATERIALE DHE NJERËZORE TË KLIENTËVE TANË, SI DHE KRIJIMI I KONCEPTIT SE PRANIA E SHËRBIMIT TONË ËSHTË DOMOSDOSHMËRI PËR NJË SHOQËRI TË SHËNDETSHME DHE TË SIGURTË.

[ + ] MË SHUMË

Detyra

Suksesi yne bazohet ne sherbimin e shpejte dhe te garantuar. Me profesionalizem dhe perkushtim, ne jemi aty per te mos lejuar cenimin e jetes dhe prones.

[ + ] MË SHUMË

Trajnimi

Ne investojme shume ne trajnimin sipas koncepteve dhe standardeve me te mira nderkombetare te personelit, per te krijuar nje mjedis pune, konkurrence profesionale ne funksion te misionit.

[ + ] MË SHUMË
[+] news archive